× Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

Dimensjonere Air Force 1 LOW sko

Til tross for min personlige tynne fot, hadde den faktiske Mizuno Influx Skies Waveknit 3 blitt begrenset. Vi pleier som mitt personlige fottøy på denne måten, men jeg vil foreslå den faktiske brede utgaven for de som har noe foruten tynne fot. Fordi Jodi uttalte, de er nøyaktige for å dimensjonere Air Force 1 LOW sko. Selve Waveknit, til tross for å være en tyngre strikk, bøyer seg bra. Selve treningskragen og språket vil også bli ekstremt dempet ved å ha et nesten skummateriale. Hvis du oppnår riktig tykkelse, vil de være komfortable.

Generelt - Mizuno Influx Skies Waveknit 3

Generell

Jodi: For de som har de tynne føttene, vil Mizuno Influx Skies Waveknit 3 med standard tykkelse være fantastisk. Det er skapt for å ende opp med å være rask så vel som skånsom. Alt mulig kan være. Dessverre krevde min personlige ft den faktiske brede utgaven. Derfor, hvis du er en bred bunntekst som meg personlig, bare vær sikker på at du får den brede utgaven.

Kom: Den faktiske Skies Waveknit 3 's polstring samt stabilitet ville være de store severdighetene. Dette kan være et fottøy som Air Force 1 sko billig vil avslutte en person mange kilometer og bli type for ft, ben, som Bare vær sikker på at du forstår at disse menneskene fungerer tynt for å hjelpe deg med å gå videre (hvis nødvendig).

Selve Hoka Co2 By, for å si det enkelt, er faktisk Hokas svar på den faktiske Nike Vaporfly Next%. Selve Co2 By er virkelig et karbonbelagt, ekstremt polstret langdistanse løpesko. Og som med Nike 's Personlig langdistanse og sko, alle Hoka-idrettsutøvere bruker dette for bakgrunnen. Og som med Nike, ville det faktiske målet Air Force 1 sko være å hjelpe sportsidrettsutøvere til å streike PRs så vel som Globe Information. Da Hoka Co2 By opprinnelig ble lansert, benyttet Rick Walmsley, Hoka-idrettsutøveren, dette til å lage planetrapporten for den 50 kilometer lange rekkevidden. Så som en ekstra bonus koster den faktiske Co2 By $ 180 at Air Force 1 MID sko er $ 70 mye bedre enn den faktiske Nike Vaporfly Next%.

Kjøp Nike Air Force 1 High sko herrekjøp Damer

For å finne ut hvordan Carbox By ble utført, undersøkte vi alle disse mer enn 50 kilometerne forbundet med tempo rutiner, bakrunder, lange drifter, åssidene, tredemølle maskinen fungerer, samt uformell bruk.

#4149 by maewtaertop

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.150 seconds

Horario

  • Lunes07:00 - 17:00
  • Martes07:00 - 17:00
  • Miércoles07:00 - 17:00
  • Jueves07:00 - 17:00
  • Viernes07:00 - 17:00
  • SábadoCERRADO
  • DomingoCERRADO

Síguenos

Ubicación