× Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

Nike Shox TL CDG kengät Koska minusta

Jos kysyt minulta, Nike Air Max 97 kengät, erityisesti Pegasus, kolmekymmentäkuusi Piste, antavat iskunvaimennusta paikoissa, joissa kumppanini ja minä tunsimme sen olevan ehdottoman välttämätöntä: korkokengän poikki ja myös koko jalan pallon läpi: liioittelematta sitä. Vaikka iskunvaimennus oli selvästi riittävä auttamaan pitämään omaa lonkkaa ja jalkojani kivuttomina koko 50 mailin työjaksosi ajan, se ei ehdottomasti ole välttämätöntä paljon ajatellen nopeasti työskentelevää tai ehkä päivittäistä koulutusta, jossa super -puhaltuneet kengät tai saappaat ovat yleensä turmeltuneita ja myös tuottamattomia, jos kysyt minulta. Monille, jotka eivät tarvitse maksimalistisia kenkiä tai saappaita, uskon, että Pegasuksen kolmekymmentäkuusi Trailin iskunvaimennusmäärä on sopeutettavissa: Kumppanini ja minä olemme Nike Air Max Speed Turf Kengät myytävänä työskennelleet turvallisesti yhtä nopeasti tai ehkä hitaasti, vähemmän vaikeana Nike Joyride CC3-setterin kengät ovat pitkä matkan sisällä. Erityinen Pegasus -kymmenenkuusi Piste käyttää Double Focus Oxygen -tuotteita pohjimmiltaan säilytyslokeroissa, jotka koskevat happea, joka on tukeva yhdessä neulokuitujen kanssa imeäkseen vaikutuksia ja toistuvasti, toisin kuin mihin tahansa jalkapalloon kuuluvaan kivivalikkoon. , säilyttäen tietyn tavaratilan miedolla ja vähentämättä jalkapuolustamista. Opasten suhteen kyseinen Pegasus -kymmenenkuusi Piste tunsi vähemmän pehmusteita Hoka Opposition ATR 5: ään verrattuna, mutta tunsi kuitenkin paljon enemmän pehmusteita verrattuna erittäin pieneen L. a. Sportiva Kaptivaan.

Tarvitsin vaikeuksia miettiä useita kenkiä tai saappaita, jotka tuntuivat aivan kuten Pegasuksen kolmekymmentäkuusi Pisteä, mutta voisin huomauttaa tietyistä kenkistä tai saappaista, joissa merkityksellisistä melkein kaikista tulisi polkukenkiä tai saappaita; Uskon, että erityisesti Nike Focus Vomero Nike Blazer Low -kengät 13 ja Adidas Super Enhance käyttävät vastaavaa määrää iskunvaimennusta ja ovat myös järkeviä, koska Pegasuksen kolmekymmentäkuusi Piste -laitetta, mutta pulaa siitä erityisestä otteesta, joka boot tarjoaa ylös pistetoiminnan. Aina kun urheilet tiettyä Pegasusta kolmekymmentäkuusi Pisteä, kumppanini ja minä tunsimme nopeasti, kuinka se tulee mistä tahansa polkupyörästä, koska dynaaminen ja myös kevyt. Erityisellä iskunvaimennuksella on taipumus tehdä pistevaikutuksista käteviä, mutta vielä kerran, se ei ole mitään deluxe-järkeä.

Erityinen Pegasuksen kolmekymmentäkuusi Piste sisältää selitetyn 10 mm: n putoamisen, kun käytät keräilyalustaa suhteessa 12,5 mm korkokengän sisäpuolelle ja 13,5 mm jalkapalloon. Se on kantapäästä varpaisiin tapahtuvan putoamisen kalliimman osan ympärillä. Pidän kenkiä tai saappaita käyttämällä laskua, joka sisältää 5-9 mm, vaikkakin 10 mm: n putoaminen Pegasuksen kolmekymmentäkuusi Pistettä ympäröi kuitenkin mielestäni henkilökohtaisesti. Nike Shox TL CDG -kengät Koska minusta on tullut hiukan lisääntynyttä laskua voidakseni innostaa nopeammin kaikkeen alamäkeen työskentelyyn, kumppanimme ja tunsimme kengän tarjoaman riittävän laskun tuottamaan kaikki alamäkeen työskentelevät turvalliset ja puhtaat ilman, että tarvitsen olla ylimääräisiä suhteessa muihin. muodikkaat retkeilyreitit. Jos sinulla on taipumus ajatella, että saatat kaatua yllä käyttämällä korkeamman pudotuksen kenkiä alamäkeistä, kumppanini ja minä epävarma, että Pegasuksen kolmekymmentäkuusi Piste muuttaa aivosi. Kun mainitsin, kannatan kaikkia käynnistimiä, jotka käyttävät laskua, joka ympäröi tätä taulukkoa, joten tunsin erityisen laskun olevan vankka ominaisuus käynnistyksen yhteydessä. Kuitenkin siinä tapauksessa, että sinulla on taipumus pitää aivan kuten kengät tai saappaat käyttämällä vähentynyttä pudotusta tai ehkä mitään pudotusta, se voi hyvinkin olla valitsematta lähestymistapaa, jota tällainen saappaat tuntevat.

#4158 by maewtaertop

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.126 seconds

Horario

  • Lunes07:00 - 17:00
  • Martes07:00 - 17:00
  • Miércoles07:00 - 17:00
  • Jueves07:00 - 17:00
  • Viernes07:00 - 17:00
  • SábadoCERRADO
  • DomingoCERRADO

Síguenos

Ubicación